Word jij onze EC & I Technician BBL?

De Sloecentrale

De Sloecentrale bestaat uit twee identieke eenheden die ieder 435 MW aan elektriciteit kunnen opwekken. De centrale heeft een rendement van ongeveer 59% en is zeer flexibel inzetbaar. Dit maakt het mogelijk bij te dragen aan een stabiel net met een steeds veranderende energievraag.

De afdeling

Het team maintenance is verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de installaties vanuit 2 specialiteiten: mechanisch en EC&I. Daarnaast is de beschikbaarheid van reserveonderdelen en de uitbesteding van onderhoudswerkzaamheden een belangrijke verantwoordelijkheid van het team maintenance.

Wie je bent

Je volgt de opleiding Elektrotechniek of Mechatronica (met affiniteit voor elektrotechniek). Je hebt interesse in een job  in een industriële omgeving en je wilt je blijven ontwikkelen. Bij voorkeur heb jij al een MBO 3 diploma en de mogelijkheid een leerwerktraject te volgen grijp jij met beide handen aan. De leer/werk functie zie jij als uitdagend en je wilt doorgroeien naar een volwaardige EC& I rol op MBO 4 niveau.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het EC&I team, waarbij je, onder begeleiding en beginnend met eenvoudige klussen, verantwoordelijkheid gaat tonen voor het:

  • plannen en voorbereiden van EC&I opdrachten, op basis van documentatie, schema’s etc.

  • inspecteren van EC&I installatieonderdelen

  • lokaliseren van storingen en het oplossen ervan

  • deelnemen in projectgroepen om verbeteringen door te voeren

  • kalibreren en onderhouden van meetapparatuur

  • vastleggen van gegevens in het management beheer systeem

Wie je wordt

Na het afronden van de studie ben je volwaardig ECI Technicus.   Veiligheid en kwaliteit staan bij jou voorop. Je bent een echte teamspeler en weet wanneer je initiatief moet tonen en wanneer je moet schakelen met je leidinggevende.  Naast werken in een team, ben je ook in staat om alleen te werken, waardoor je in consignatiedienst zelfstandig storingen op kunt lossen. Je denkt continu mee over verbetering en efficiëntie en rapporteert duidelijk en zorgvuldig, waarop de organisatie een evenwichtige beslissing kan nemen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. 

Wat bieden wij jou

  • De kans om je te ontwikkelen in een high-tech Power Plant in de havens van Vlissingen-Oost, onderdeel van North Sea Port;

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 

  • Een uitdagend werk/leertraject volledig vergoed;

  • lunch en personeelsactiviteiten

 
 

solliciteren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
Naam *
Naam
 
bg-form.jpg